Tervetuloa!

Ab Lupus sai alkunsa muutamasta mainiosta videosta (missä olisimme ilman youtubea?) ja kahden kaverin innostuksesta luoda erilainen, edukseen erottuva ja mahdollisimman realistinen susipeli. Nimi Ab Lupus on latinaa ja tarkoittaisi suoraan englanniksi väännettynä "of wolf" - ja tästä suomeksi karusti väännettynä "sudesta". Olkoon se sitten elämä, maailma, tehtävä, haave, mikä tahansa, niin se on taatusti "sudesta" peräisin pelimaailmassamme.

Roolipeli on ollut pystyssä kesästä 2008. Kävijäkunta on kasvanut mukavasti ja uusia pelaajia otetaan vastaan ilomielin. Sinun ei siis tarvitse olla roolipelikonkari tai erityisempiä pelikokemuksia kerryttänyt, sillä otamme peliimme myös ensikertalaisia ja opastamme, jos ongelmia tulee eteen. Myös muilta pelaajilta voi rohkeasti kysyä neuvoa ja apua, sillä Ab Lupuksen pelaajakunta on erittäin hyväntuulista ja auttavaista sakkia. Ylläpito ei katso hyvällä foorumillaan minkäänlaista kiusaamista eikä mollaamista. Jokainen pelaaja on uniikki ja pelaajatoveria tulee kunnioittaa sekä kohdella niin kuin tahtoisi itseään kohdeltavan.

Jaksamme myös muistuttaa, että pelimme valttikortti on realismi ja realistisuus susien elämässä. Jos mielit kuitenkin pelata susihahmoilla, joilla on eriskummallisia tapoja ja harrasteita, niin valitettavasti tällöin Lupus ei ole ehkä juuri sinulle sopiva peliformaatti.

Antoisia hetkiä Lupuksen parissa toivottavat pelin perustajat Trisha ja Saiccu sekä Silkki.

Päivitykset

25.8.2014 Linkinvaihtajia lisätty.

17.6.2014 Linkkejä taas päivitelty.

20.4.2014 Linkinvaihtajia lisätty ja linkkien toimivuus tarkistettu.

26.2.2014 Pelin uudet kotisivut ovat täysin valmiit ja ovet ovat avoinna uusille liittyjille. Tervetuloa!

Ulkoasu © M Layouts | Kuva © Chris Smith, license